Waarom kiezen voor een pro?


Fotografie is een vak dat op gebied van technologie snel evolueert.  Zo is met de komst van digitale camera's, smartphones en tablets iedereen een beetje fotograaf geworden.  Of dat is toch wat men denkt…  Maar er is een verschil tussen een foto die 'wel OK' is en een prachtig beklijvend beeld.
Dàt verschil wordt gemaakt door de vakman. 

De rol van fotografie

Fotografie moet, net als alle andere onderdelen van een project of reclamecampagne, ten dienste staan van een strategie.  Hoe je met die fotografie omgaat is heel belangrijk.  Een website kan bijvoorbeeld al zijn kracht verliezen door het gebruik van ordinaire stockbeelden.  Net zoals de keuze voor een slechte foto(graaf) dodelijk kan zijn voor uw reclamecampagne.
Fotografie is heel dikwijls de lijm die het concept bijeen houdt.  Zonder goede keuzes op vlak van beeldmateriaal kan veel van het andere harde werk dat in een campagne, huisstijl, website, folder, … gaat totaal verloren gaan.


Wat wij doen

Wij verzorgen allerhande industriële - & reclamefotografie, zoals packshots, architectuur ( interieur & exterieur ), wagenparken, modereportages, … De beelden worden achteraf met de meest moderne beeldbewerkingsprogramma's bijgewerkt tot drukklare bestanden voor gebruik in advertenties, folders, brochures, websites, posterprints, …
Reportages kunnen gebeuren op locatie of in de studio. Onze fotostudio is 350 vierkante meter groot en uitgerust met een dubbele 'infini' van 7 x 10 x 4 meter in hoekvorm. Dit geeft ons de kans om zeer grote objecten - zoals bijvoorbeeld auto's - schaduwloos te fotograferen.
Gebruik makend van high-end materiaal en de modernste productietechnieken zorgen wij voor een beeld dat spreekt. Communicatie zonder woorden, het kan.

Hebt u een idee ? Dan zetten wij dit om in een beeld.
Hebt u er geen ? Dan helpen wij u met met het bedenken ervan.
We brainstormen over het concept tot er een krachtig idee uit de bus komt.
En vervolgens gaan we dat beeld visualiseren door middel van fotografie en/of digitale postproductie.

Madam denkt met u mee van concept tot realisatie!

 

  • Lamborghini Diablo
  • Ferrari 275GTB
  • InterieurCracco
  • Interieur Geko
  • Kunst Lahaut
X O